Sağlık Bilimleri Alanında Proje Teklifi Hazırlama Teknikleri Eğitimi ve Proje Yönetimi

17 Eylül 2014

Değerli meslektaşlarımız;

TÜBİTAK 2237 Proje Etkinliklerini Destekleme Programına, Sağlık Bilimleri alanında TÜBİTAK 1001 projesi hazırlama konusunda teorik ve uygulamalı eğitimler verilmesi amaçlanan “Sağlık bilimleri alanında proje teklifi hazırlama teknikleri eğitimi ve proje yönetimi” başlıklı başvurumuz kabul edilmiştir. TÜBİTAK tarafından desteklenen, Hücre Ölümü Araştırma Derneği (HÖAD) ve Gaziantep Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek bu etkinlik kapsamında, 16-17 Eylül 2014 tarihleri arasında iki gün süreyle Gaziantep Üniversitesi Uygulama Oteli seminer salonlarında iki gün sürecek eğitim programı düzenlenecektir. Bu programa, sağlık bilimleri alanında yeterliliğini almış doktora öğrencileri ile yardımcı doçentler katılabilecektir. Başvurular ve programa ilişkin ayrıntılar www.hucreolumu.org sayfasında yer almaktadır. Katılımcıların yol, konaklama giderleri proje bütçesinden tarafımızca karşılanacaktır. Kontenjan 34 kişi ile sınırlıdır.

Prof. Dr. Kemal Sami Korkmaz (Ege Ü.)

Prof. Dr. A. Tuncay Demiryürek (Gaziantep Ü.)

Etkinlik Koordinatörleri